söndag 5 februari 2012

Bostadssituationen

Tro det eller ej, men om 3 veckor flyttar vi från vår ovanvåning hos svärmor och in till vår nya bostad! En bostadsrätt på 3 rum och kök, dryga 80 kvadrat i ett flerfamiljshus från 2006. Ser fram emot det, men det känns ändå lite overkligt fortfarande! Har börjat packa lite grejer, tar några lådor i taget så att det inte blir så betungande. Tack och lov för banankartonger! Perfekta för att flytta! Under själva flyttdagen får vi hjälp av några vänner, för jag får ju inte lyfta och släpa såsom jag gjorde i maj förra året när vi flyttade till vår ovanvåning. Då flyttade ju jag och sambon helt själva.


Hade velat byta ut alla möbler egentligen, men det har vi inte pengar till, så det blir bara till att införskaffa sånt som vi gjorde oss av med innan förra flytten. Sen blir det till att spara till nya grejer i framtiden. Våra gamla grejer får duga ett tag till, även om det känns lite trist.


Det som känns bra är att vi kommer att hinna komma iordning i lägenheten innan Krabaten tittar ut! För när det händer har vi nog inte tid eller ork till att fixa med såna grejer. Längtar! Allt i lägenheten är fräscht! Det finns diskmaskin, två stycken kyl/frysar, tvättmaskin och torktumlare. Det är trist att packa, det är trist att genomföra flytten, men det är så kul att komma iordning på det nya stället! Ska hämta hem bebisgrejerna som vi ska låna av min lillasyster också! Ooooh, det känns så spännande och härligt när jag tänker på det!


Igår var vi runt på Cervera, ILVA, IKEA och Mediamarkt för att handla lite, men framförallt för att inhämta lite inspiration. Jakten på inspiration kommer att fortsätta! Vi har ju fortfarande lite tid på oss innan flyttdagen är här. :)

2 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Grattis till nya lägenheten!

Sara sa...

Tack! Det ska bli mysigt! :)