onsdag 21 augusti 2013

Inskolning dag 2

Modig var pigg och glad som vanligt, även denna andra inskolningsdag. Han satt i sandlådan och lekte bredvid de andra barnen, han åkte cykel, han gungade på en lekgrej med sån spiral under, han åt mellanmål och lunch med god aptit. Mönsterinskolningen. Hur gick det med vilan då, kanske du tänker?

Jo. I samråd med personalen så gick jag och maken in med Modig i vilrummet direkt efter lunch och frukt, innan de andra barnen kom in. Gissa om han protesterade, ojoj vad mammahjärtat gjorde ont då! Han ville absolut inte sova, fastän han var hur trött som helst. Vi var nog därinne i 10 minuter innan de andra kom in. Jag trodde han skulle bli ändå värre då de väl gjorde det, men då hade han tröttat ut sig så då låg han mest och tittade och lyssnade. Han gastade några få gånger till en kort stund, sen somnade han och sov i drygt 1,5 timme. Gulliga unge! Jag är så stolt över honom! Nu hoppas jag bara på att det går ändå bättre imorgon för honom.

PS. Modig bar sin egen dagisväska till dagis imorse. Bilden är tagen innan vi gick till dagis, då han tittar ut genom fönstret i trapphallen. Så söt!


To be continued...

Inga kommentarer: