torsdag 12 april 2012

Historien om soffan

Flyttlasset gick den 25 februari. Allt var frid och fröjd tills det var dags att ta in soffan i hissen. Ca 2 dm fattades och soffan var inte delbar! Trappan, som är cirkulär och inkapslad tillät bara soffan att komma upp några steg. Ett dilemma hade uppstått. Vi hade endast 1 timme kvar att använda den hyrda flyttbilen och tippen stängde om en kvart. Det blev ett snabbt beslut - vi måste slänga soffan... Sagt och gjort, flyttbilen gled in på tippen strax före stängning och soffan hivades i passande container.

Nu behövde vi införskaffa oss en ny soffa. Detta var inte prio 1 för vi behövde också mycket annat och dessutom behövde vi packa upp, jobba, leva. Efter ett par veckor kom vi iväg med målet att hitta oss en ny soffa. Vi hade en budget i huvudet och började leta. Nu visade det sig att det var lättare sagt än gjort att hitta en soffa som båda ville ha. Stilen var vi överens om, men inte sittkomforten. Tillslut hittade vi en som båda gillade starkt. Den låg dock några tusenlappar över budgeten, men, vi tänkte som så att en soffa ska man ha rätt länge och nu när vi faktiskt var överens så var det lika bra att slå till.

Det har gått ett antal veckor. Soffan har blivit tillverkad och har anlänt till vårt nya hem nu på förmiddagen. Den är fin, den är skön att sitta i efter 1,5 månad på hårda stolar och jag är supernöjd! Ja, se själva på bilden!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer: