måndag 31 oktober 2011

Med vagn!

Japp, vår titt på barnvagn i lördags resulterade i att vi åkte hem med barnvagnen i bagaget. Den ser ut typ så här (bild hittat på google) , fast utan skötväska:


Den är dock isärplockad så det är svårt att ta en egen bild på den faktiska vagnen. Jag har tvättat tygdelarna som var avtagbara. Svärmor hjälpte oss och tvättade suffletten. Vilken skillnad! Innan såg den lite daskig ut i färgen eftersom den aldrig blivit tvättat förut, men nu ser den nästan ny ut! Myggnätet bakpå sufletten var trasigt, så det klippte jag bort. Det finns ju en tyglucka som stänger till där ändå. Sen är det ett litet brännhål i suffletten, på ovansidan. Tänkte införskaffa en gullig liten tyggrej som jag kan sätta över det så att det inte syns, typ en nyckelpiga eller nåt sånt. Måste in på en tygaffär. Innan bebisen kommer ska vi också ta fram stommen från förrådet och ge den en ordentlig tvätt, samt pumpa däcken. Behöver också införskaffa ett myggnät att sätta över hela vagnen. Sen är det bara att köra! Vi är mycket nöjda och tack vare M och M:s generositet har kalaset kostat oss hela 0 kr i inköp! Det är bra nu när vi ligger stenhårt i sparandes tider!

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Ser rejäl och bra ut! Toppen att ni fick den gratis. De brukar ha söta tygmärken på "Stoff och stil" på Svågertorp. Där finns ju också ett "babytillbehörsaffär" som säkert har myggnät.

Malin sa...

Men vilken tur! Vi tyckte vi kom undan billigt men det blev ju dyrt i jämförelse.

Och snygg var den också!

Sara sa...

Vi är jättenöjda och känner att vi hade tur som fick tag på en vagn helt gratis! Fick hem mjukliften igår, så den ligger i tvättmaskinen nu.
Ska kolla in Stoff & Stil! Tack för tipset!