fredag 20 maj 2011

I Am Number Four

Härligt med en science fiction, jag gillar sånt! Sambon däremot genomled nog filmen i brist annat, haha! Antar han tycker det är bättre än ett drama, eller ändå värre - en romantisk komedi, fniss!

Storyline: Kille kommer från annan planet (Lorian) och har särskilda krafter, är jagad av andra aliens som vill döda honom och hans likar i nummerordning (det finns 9 stycken). Filmen börjar med att nummer 3 dödas, det vill säga huvudkaraktären står näst på tur. Han och hans beskyddare flyr till en liten ort i USA som heter Paradise, där killen går under alias John Smith. Han träffar en söt, fotograferande tjej som han blir kär i (och hans sort blir kära bara en gång och det för evigt - överromantiskt). De onda närmar sig och John måste kämpa för sitt liv, men han är inte ensam.



Jag gillade filmen, ger den 3,5 Saror av 5. Den var spännande, romantisk och hade häftiga tricks. Gillar när folk har särskilda krafter och sånt. Det känns som att den bäddade för uppföljare, så det är väl bara att vänta och se, för dom vill jag definitivt också se.

Inga kommentarer: