lördag 28 maj 2011

Sista natten i lägenheten

Så var det dags. Allt är inte packat, men vi har ju lägenheten kvar ett tag, så det är inte hela världen. Imorgon går flyttlasset med möblerna och lite annat smått och gott. Dagen idag har ägnats åt att packa, tvätta, packa, sortera och packa. Sambon har varit i skolan och skrivit på sin examensuppsats och kom hem samtidigt som jag kom upp med den sista tvätten från tvättstugan. Åkte till vårt nya hem på kvällen och lämnade mr D och mr T med tillbehör där, så är i alla fall dom på plats. Nu är det bara vi och alldeles för mycket grejer som ska hitta dit också.

Försökte få tag på flytthjälp bland kompisar. Hade gärna haft två par starka armar extra imorgon under de 4 timmarna då vi har hyrt en flyttbil. Men icke. Ingen nappar. De som hade ställt upp är upptagna på annat håll av olika anledningar (jobb, bröllop, intensivträning) och de andra undviker att svara. Vi får helt enkelt fixa det själva. Har lånat en säckakärra på jobb. Hoppas bara den håller också, för annars måste jag köpa ny. Men det borde den väl göra?

Det börjar bli dags för mig att nanna kudden. Har svårt att fokusera efter en dag i princip utan vila. Ska försöka få med mig sambon så han också får lite sömn. Han håller på och sorterar bland minnen, vilket inte är så lätt alltid. Vilket ska man kasta och vilket ska man spara? Usch. Inte kul. Men det måste göras, för skrivbordet ska demonteras så att vi kan flytta åbäket.

Inga kommentarer: