måndag 9 november 2015

Möblemanget och inredningen skapar atmosfären

När man kommer in på en restaurang är det som att komma in i en annan värld - om den som har inrett stället har gjort sitt jobb ordentligt. Det är så det ska kännas. Maten, möblemanget, belysningen, servicen, allt ska gå hand i hand och inge restauranggästen en särskild känsla. En känsla som gör att man vill komma tillbaka, igen och igen.

Även om maten är huvudsaken när man går ut och äter ska man inte förglömma hur viktig inredningen är för att skapa den atmosfär som ger känslor. En dåligt inredd restaurang kan ge en kall känsla, en känsla av skolmatsal. Det vill man inte uppnå. I alla fall inte de skolmatsalar jag är uppvuxen med. Så hur kan man hjälpa till att skapa den ultimata atmosfären som man är ute efter? Jo, det gäller att hitta rätt restaurangmöbler och rätt restauranginredning för att skapa den stämning man vill ha. Det kan vara så enkelt som att hitta rätt stol till restaurangen. Att hitta de möbler och den inredning som passar in i den lokal man har. Alla lokaler är ju olika och ibland kan det därför vara nödvändigt att skräddarsy möbler och inredning för att passa lokalen. Då kan man kolla in restauranginredning från AZ Design.

AZ Design har ett brett sortiment av möbler och mottot att skräddarsy till 100 %, det vill säga anpassa inredningen efter behovet. Det innebär många kända märken, men också specialutformade möbler anpassade efter det utrymme där de ska stå. Om du ska utforma en restaurang med precis rätt möbler och inredning för den mat du ska servera föreslår jag att du tar dig en titt på AZ Design och ser vad de kan erbjuda dig. Kanske kan du med deras hjälp skapa den atmosfär som följer med gästerna hem och gör att de längtar tillbaka till när de åter kan gå ut och äta på just din restaurang?


Inga kommentarer: