torsdag 13 december 2012

Premiärturen för tomtenissen

Eftersom det är Lucia idag så fick Modig vara allas vår tomtenisse hela dagen i sin nya tomtedräkt som farmor har köpt åt honom. Gjorde ett litet inomhustest av det nya snöfordonet som också av en ren tillfällighet blev ett photo-op. Glad Luciahälsning sändes snabbt till familjemedlemmar på både mammas och pappas sida från en liten, glad nisse.


Sen tänkte vi att om vi åker och handlar mat på en torsdag förmiddag så är det nog inte så himla mycket folk där... Eeeeh, men jo, det var det visst. Massor! Nissen passade på att ta en tupplur under shoppingturen och det tycker jag att han gjorde rätt i.


Sen när vi kom hem var det dags att bege sig ut på Allvädershundens lunchpromenad, efter att nissen fått lite lunch i magen. Vi tog då ut det nya snöfordonet på en premiärtur. Hade hoppats att lille nissen skulle skratta och tycka det var superkul att åka omkring i pulkan, men icke. Tror han var lite för trött egentligen för att riktigt kunna njuta av äventyret. Men, det kommer fler tillfällen!
 

Nu är nissen pigg som få (läs supertrött) och ligger i soffan och busar med sina grejer samtidigt som han ger ifrån sig diverse ljudligheter. Snart är den här premiären av Luciadagen över för liten nisse, för liten nisse ska snart nanna kudden tycker mamman. Godnatt gott folk, önskar liten tomtenisse!

Inga kommentarer: